Patice zadní lampy s kabeláží Citroën C5 II 89032703

300,00 

PSA CITROEN PEUGEOT
89032703 6350V3 6351V3 NFP

4 skladem

Katalogové číslo: 7417-AE7_K8 Kategorie: , ,

Popis

Patice se žárovkou do pravé i levé zadní vnější lampy CITROEN C5 II sedan
S kusem kabeláže
Funkčnost žárovek nezaručena

Hledáte spolehlivé a osvědčené autodíly pro váš Citroën C5 II? Nechte se oslovit naší nabídkou použité patice zadní lampy s kabeláží, která je připravena pro snadnou instalaci do vašeho vozidla. Tento díl je ideální volbou pro mechaniky a domácí kutily, kteří hledají kvalitní náhradní díly za přijatelnou cenu.

Naše patice zadní lampy s kabeláží je určena pro Citroën C5 II a je plně kompatibilní s oběma stranami vašeho automobilu – pravou i levou zadní vnější lampou. S její pomocí můžete rychle a efektivně obnovit funkčnost zadních světel vašeho vozidla. Poznámka: Funkčnost vestavěných žárovek není zaručena, proto doporučujeme prověřit jejich stav po instalaci.

Technické informace

  • Výrobce: PSA Citroën Peugeot
  • Model: Citroën C5 II
  • Kódy produktů: 89032703, 6350V3, 6351V3, NFP

Tento díl je vysoce žádaný pro jeho klíčovou roli ve funkčnosti a bezpečnosti vašeho vozidla. Zadní světla jsou zásadní pro viditelnost vozidla a měly by být vždy v perfektním technickém stavu, zvláště v nočních hodinách nebo za snížené viditelnosti. Výměna je relativně snadná a můžete ji provést sami nebo s pomocí odborného mechanika. Pokud jste nejistí ohledně instalace, doporučujeme objednat montáž u našeho specializovaného partnera.

Investice do kvalitních použitých autodílů, jako je tato patice zadní lampy s kabeláží, nejenže ušetří vaše náklady oproti nákupu nového dílu, ale také přispěje k udržitelnosti a recyklování materiálů. Získejte spolehlivý díl, který prodlouží životnost vašeho vozidla a zaručí bezpečnou jízdu.

Neváhejte a učiňte krok k obnovení plné funkčnosti vašeho Citroën C5 II již dnes. Použité autodíly Citroën a Peugeot jsou efektivním řešením pro vaše opravy. Tento produkt je připraven k okamžité expedici pro vaši maximální spokojenost.

Další informace

Hmotnost 0,4 kg