Zámek pravých předních dveří Citroën C3 4PIN 46983280 9136N7

1 452,00 

PSA CITROEN PEUGEOT
46983280 9136N7
NFP

2 skladem

Katalogové číslo: 3709-AJ1_K6 Kategorie: , ,

Popis

Elektrický zámek centrálního zamykání pravých předních dveří CITROEN C3
4 PINY

Hledáte spolehlivý zámek pro pravé přední dveře vašeho Citroën C3? Naši nabídku použitých autodílů doplňuje elektrický zámek centrálního zamykání, který je perfektní volbou pro mechaniky a domácí kutily, kteří se snaží udržet svůj Citroën v bezpečném a funkčním stavu. Tento zámek, označený kódem 46983280 9136N7, je určen speciálně pro model Citroën C3 a je vybaven 4 piny pro jednoduchou instalaci.

Zámek byl důkladně testován, aby zajistil jeho plnou funkčnost. Použití tohoto kvalitního dílu zvyšuje bezpečnost vašeho vozidla a zabraňuje potenciálním problémům s neautorizovaným vstupem do vašeho auta. Nákupem tohoto použitého dílu také přispíváte k udržitelnosti a recyklaci, což je výhodné nejen pro vaši peněženku, ale i pro životní prostředí.

Technické informace:

  • Výrobce: PSA CITROEN PEUGEOT
  • Model: Citroën C3
  • Kódy produktů: 46983280 9136N7
  • Další čísla: NFP

Využijte možnosti zakoupit tento recyklovaný díl, který nejenže podporuje opětovné využití materiálů, ale také je příznivým řešením pro vaši peněženku. Jakákoli výměna autodílů by měla být provedena podle doporučení výrobce a pokud si nejste jisti svými schopnostmi, doporučujeme obrátit se na odborníka. Tento zámek je ideální volbou pro střední generaci modelu Citroën C3 a jeho instalace je přímá a bez komplikací díky 4-pinovému rozhraní.

Přidejte tento esenciální díl do vaší automechanické výbavy a zabezpečte svůj Citroën C3 s důvěrou. Zamerujeme se na to, aby všechny naše autodíly byly nejen funkční a ekonomické, ale také aby přispívaly ke snížení environmentálního dopadu. Ujistěte se, že vaše vozidlo zůstává v bezpečném a technicky spolehlivém stavu s naším použitým zámkem pravých předních dveří pro Citroën C3.

Další informace

Hmotnost 0,8 kg