Sluneční clona CITROEN C2 C3 osvětlení – levá 8143KN

1 452,00 

PSA CITROEN PEUGEOT
8143KN řidič NFP

1 skladem

Katalogové číslo: 3822-AH5_K24 Kategorie: , , ,

Popis

Sluneční clona s osvětlením zrcátka CITROEN CITROEN C2 C3  i Pluriel
Strana řidič
Použitý díl – možnost znečištění – nutno vyčistit

Hledáte spolehlivý a kvalitní náhradní díl pro váš Citroën? Naše sluneční clona řidiče s osvětlením je ideální volbou pro modely Citroën C2 a C3, včetně varianty Pluriel. Tento použitý díl pochází přímo z aut, která již mají za sebou svou službu na cestách, což zaručuje jeho autentičnost a funkčnost.

Sluneční clona nejenže chrání před ostrým slunečním světlem, ale také poskytuje praktické osvětlení, které zlepšuje viditelnost v oblasti zrcátka. Tato funkce je obzvláště užitečná během noční jízdy či v podmínkách snížené viditelnosti. Díl je nutno před instalací řádně vyčistit, což zajistí jeho nejlepší možný vzhled a funkčnost.

Technické informace

  • Výrobce: PSA Citroën Peugeot
  • Model: Citroën C2, Citroën C3, Citroën C3 Pluriel
  • Kódy produktů: 8143KN
  • Další čísla: NFP (Ne Factory Part – není originální díl výrobce)

Díky naší rozsáhlé nabídce použitých autodílů pro Citroën a Peugeot si můžete být jisti, že najdete přesně to, co vaše auto potřebuje. Každý díl je pečlivě kontrolován, aby splňoval naše vysoké standardy kvality. Investice do použitého originálního dílu je nejen ekonomicky výhodná, ale i ekologicky příznivá volba.

Kupujte s důvěrou od specialistů na Citroën a Peugeot autodíly a ujistěte se, že vaše vozidlo zůstane v top kondici. Tento konkrétní díl je obzvláště vhodný pro ty, kdo si opravují auto sami nebo pro automechaniky hledající kvalitní náhradní díly.

Další informace

Hmotnost 0,7 kg