Sada zámků + 2 klíče Citroën C5 05-07 4162HE

2 420,00 

PSA CITROEN PEUGEOT
4162HE 4162FE
NFP

2 skladem

Katalogové číslo: 4999-AD17_K5a Kategorií: , , , , ,

Popis

Sada zámků – dveře řidič, víčko nádrže a spínací skříňka plus 2x klíč

Nabízíme kvalitní použité autodíly pro značky Citroen a Peugeot. Naše produkty jsou určeny pro automechaniky a DIY opraváře, kteří hledají spolehlivé komponenty pro své vozidlo. V dnešní nabídce vám představujeme sadu zámků určenou pro Citroën C5 modelové roky 2005 až 2007. Tento produkt obsahuje zámky dveří řidiče, víčka nádrže a spínací skříňku, a je kompletní s dvěma klíči, což zajišťuje, že budete mít vždy náhradu.

Sada zámků je nezbytná pro zajištění bezpečnosti vašeho vozidla a ochranu proti neoprávněnému vstupu. Díly jsou před demontáží důkladně testovány, aby byla zaručena jejich plná funkcionalita. Vzhledem k tomu, že se jedná o použité díly, můžete očekávat výrazně nižší cenu oproti novým dílům, aniž byste museli dělat kompromisy v kvalitě nebo bezpečnosti.

Technické informace:
Výrobce: PSA Citroën Peugeot
Model: Citroën C5, modelové roky 2005-07
Kódy produktů: 4162HE, 4162FE
Další čísla: NFP

Instalace této sady zámků je přímá a může být provedena bez potřeby speciálního nářadí. Ve většině případů je výměna zámků snadná a rychlá, zvláště pokud máte zkušenosti s podobnými úkoly. Sada zámků a klíčů je častěji vyhledávána v situacích, kdy dojde k poškození původních zámků nebo jako preventivní opatření proti opotřebení či ztrátě klíčů.

Kdykoliv se obrátíte na naše použité díly, získáte osvědčenou kvalitu za přijatelnou cenu s důrazem na funkčnost a bezpečnost. Sada zámků Citroën C5 05-07 je skvělou volbou pro každého, kdo hledá efektivní řešení bez nutnosti vynaložení velkých finančních prostředků na nové díly, a přitom chce udržet své vozidlo v bezpečí a funkčním stavu.

Další informace

Hmotnost 1 kg