Třetí brzdové světlo Peugeot 407 sedan 6351S9

726,00 

PSA CITROEN PEUGEOT
6351S9

1 skladem

Katalogové číslo: 6939-L10_K18 Kategorie: , ,

Popis

Třetí brzdové světlo PEUGEOT 407 sedan

Třetí brzdové světlo pro PEUGEOT 407 sedan je nezbytnou součástí vašeho vozidla pro zajištění vyšší bezpečnosti při brzdění. Toto použité originální světlo, s kódem 6351S9, poskytuje vynikající viditelnost vašeho automobilu pro ostatní řidiče, čímž výrazně přispívá k prevenci dopravních nehod. Navrženo speciálně pro modely PEUGEOT 407 sedan, garantuje bezproblémovou kompatibilitu a snadnou výměnu.

Technické informace:
Výrobce: PSA CITROEN PEUGEOT
Model: 407 sedan
Kódy produktů: 6351S9

Toto světlo se obvykle vyměňuje v případě poškození během nehody nebo při zjištění snížené intenzity světla, což je běžné u starších vozidel. Funkce třetího brzdového světla je klíčová z hlediska zvýšení bezpečnosti – nachází se ve vyšší pozici než ostatní brzdová světla, což umožňuje lepší viditelnost zejména pro vyšší vozidla nebo v hustém provozu. Doporučujeme pravidelnou kontrolu funkčnosti všech brzdových světel, aby byla zachována jejich plná funkčnost.

Pro výměnu světla není zapotřebí navštívit servis, stačí základní nářadí a můžete ho snadno vyměnit sami. Detailní návod na výměnu naleznete v manuálu vašeho vozidla nebo na specializovaných webových stránkách pro automechaniky.

Nákupem tohoto dílu získáváte kvalitní, prověřený produkt za výhodnou cenu, který přispěje k bezpečnějšímu a plynulejšímu provozu vašeho automobilu.

Další informace

Hmotnost 0,6 kg